• Marlon Schalwijk en Magalis Juliana helpen mensen weer kleur in hun leven te krijgen.
• Marlon Schalwijk en Magalis Juliana helpen mensen weer kleur in hun leven te krijgen. Foto: Linda de Kort

Bewustzijnscafé opent in IJsselstein

ijsselstein • Soms is het leven lastig en zie je zelf geen uitweg. De oplossing ligt dichterbij dan je denkt. Marlon Schalwijk en Magalis Juliana helpen mensen graag zich bewuster te worden van hun eigen leven en verder te komen. Vanaf deze maand organiseren zij themabijeenkomsten voor iedereen die weer kleur in het leven wil krijgen. 

Beide vrouwen herkennen de weg van bewustzijn in hun eigen leven. "Ikzelf heb heel veel bereikt met mijn gezondheid”, vertelt Magalis. “Eigenlijk begon het toen ik signalen van mijn lichaam negeerde. Dat eindigde in een flinke burn-out. Met sommige lichamelijke klachten die ik bleef houden, konden de dokteren niets. Door zelf holistische therapieën op te pakken kwam ik wel verder. Mijn lichaam en geest zijn nu in balans. Hierdoor heb ik bijvoorbeeld geen medicijnen meer nodig voor mijn diabetes”, zegt ze stralend.

Ook Marlon maakte een hele reis door haar leven om weer bij haar eigen basis uit te komen. “Ik wist eigenlijk altijd heel goed wat ik wilde, maar de andere kant van mijn persoonlijkheid is heel verlegen. Na ingrijpende gebeurtenissen zoals het overlijden van mijn vader en een echtscheiding durfde ik me zelf de vraag te stellen: wie ben ik? Daar volgde al snel het antwoord op dat ik mensen wil helpen. Ik heb dat altijd gedaan, vooral met kinderen. En nu werd zo duidelijk voor mij dat het veel meer dan dat was.”
Magalis en Marlon besloten hun krachten te bundelen. "We reiken graag handvatten aan hoe mensen een zorgeloos leven kunnen leiden en dat ze kleur en voldoening in hun leven hebben. In het café organiseren we themamiddagen die uit het leven gegrepen zijn.”

Het bewustzijncafé vindt elke derde zondag van de maand plaats in Studio 10 in IJsselstein. Op 19 maart is de eerstvolgende bijeenkomst met als thema Jij en jezelf! De middag duurt van 13.30 uur tot 17.15 uur. Kosten zijn op basis van donatie. Voor meer informatie en aanmelding kijk op facebook Platform voor innerlijke groei of stuur een mail naar info@de-vlindervalei.nl.