Cabauw door fouten snel op achterstand

cabauw • Cabauw verloor in Berkenwoude met 3-1 van kampioenskandidaat FC Perkouw. Nadat een Cabauwse inzet van de Perkouwse doellijn was afgehaald, zorgden individuele fouten achterin voor drie doelpunten van de thuisclub. ''We waren niks minder dan FC Perkouw in de eerste helft, maar als je de goals zo gemakkelijk weggeeft, win je geen wedstrijden,” vertelde Cabauw-trainer Herman Verrips.

Cabauw kwam nog wel even terug. ''Nik Jongbloed scoorde vlak voor rust en dan hoop je dat het in de tweede helft beter gaat. De thuisclub kreeg amper kansen; wij twee grote. Als je die mist, vergeet je jezelf te belonen. We richten ons nu op plekken 10 en 11, die recht geven op het spelen van nacompetitie voor lijfsbehoud.”

Zaterdag 4 maart speelt Cabauw uit bij Stolwijk. Volgende tegenstanders zijn VEP en Sivedo'60. Op zaterdag 25 maart komt Linschoten op bezoek.