• Rik van Doorn en Cornel van de Bilt hebben de handen ineen geslagen.
• Rik van Doorn en Cornel van de Bilt hebben de handen ineen geslagen. Foto: Linda de Kort

Vakkundige samenwerking bij Van de Bilt Zonwering

Zakelijk

IJSSELSTEIN • Sinds dit jaar hebben Rik van Doorn en Cornel van de Bilt de handen ineen geslagen met Van de Bilt Zonwering IJsselstein. Beide vakmannen brengen door hun jarenlange ervaring alle mogelijkheden op het gebied van zonwering met zich mee. “We doen alles, behalve gordijnen.”

“Ik was rustig aan het nadenken hoe ik de toekomst zag. Via via hoorde ik dat Rik zijn zonweringsbedrijf wel wilde uitbreiden. Ik heb hem gebeld en toen waren we er eigenlijk wel snel uit dat we onze krachten prima konden bundelen”, vertelt Cornel.

“Vooral onze manier van werken kwam heel goed overeen. We leveren alleen topkwaliteit en monteren alles zelf. Omdat we vanuit die praktische invalshoek met de klant kunnen meedenken, kunnen we altijd het beste product op maat leveren”, vult Rik aan.

Uniek concept

Cornel zit al jaren met een showroom op het terrein van Intratuin IJsselstein aan de Weg der Verenigde Naties. Met dit unieke concept worden veel tuinliefhebbers bereikt en kunnen de verschillende mogelijkheden goed bekeken worden. “Vaak zijn we zelf niet aanwezig, omdat wij vijf dagen per week ook ter plaatse bij klanten bezig zijn. Maar door de deur open te zetten, kunnen mensen zelf hier rondkijken en een hele goede indruk van alle producten krijgen. En daarna is via een formulier of belletje snel het contact gelegd, zodat we ook persoonlijk nog alle opties met de klant kunnen doornemen.” 

Bijkomend voordeel van deze werkwijze is dat Rik en Corneel een hele scherpe prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. “We hebben geen dure showroom, maar kunnen wel alle producten laten zien. Hierdoor houden we de overheadkosten bewust laag en dat zie je terug in de prijs”, lacht Cornel.
De samenwerking bevalt goed. En om dat extra kracht bij te zetten hebben de mannen verschillende voorjaarsacties in petto. “Wij zijn blij met de samenwerking en dat delen we graag met onze klanten.”