• Een vol café van In' t Witte Paard maakte de onthulling van het nieuwe Kubus-evenement mee.
• Een vol café van In' t Witte Paard maakte de onthulling van het nieuwe Kubus-evenement mee. Foto: Kubus

Cabauw krijgt zijn eigen Mediapark

Algemeen

CABAUW • Jong en oud kwam vrijdagavond bijeen in het café van In ’t Witte Paard om het thema te horen van een nieuw groot evenement dat activiteitencommissie Kubus gaat organiseren: Mediapark Cabauw. Op zaterdag 1 juli komt het te staan op het evenemententerrein.

In een vol café werden de bezoekers aan de hand van de tv-quiz 2 voor 12 meegenomen in vragen over verschillende media: van hilarische tv- en radiofragmenten tot TikTok. Uiteindelijk werd ook het ‘woord’ geraden: Mediapark Cabauw. Dit is het thema waarbij Kubus verenigingen, buurtgenootschappen, vriendengroepen en allerlei andere vrijwilligers oproept om iets te gaan presenteren deze zomer. 

Het is alweer vijf jaar geleden dat Cabauw in rep en roer was met Cabauw Airport en Kubus vond het wel weer tijd voor een nieuw evenement. Op Mediapark Cabauw kunnen bezoekers spraakmakende televisieprogramma’s bijwonen, tv-persoonlijkheden ontmoeten, films bekijken, meedoen aan talentenshows, TikTok filmpjes maken, optredens bijwonen op het open podium genaamd ‘Publieke Omroep’ en nog veel meer. ‘’We hopen met Mediapark Cabauw jong en oud te kunnen enthousiasmeren om een bijdrage te leveren op het gebied van tv, radio en social media”, zegt Coraline Mulder van Kubus.

Via de website www.kubuscabauw.nl en de Facebook- en Instagram-pagina van Kubus kan iedereen de ontwikkelingen volgen. Voor vragen en aanmelden als deelnemer: stuur een mail naar kubuscabauw@gmail.com