• In de Jesus Revival Church met pastors Wenzel en Sharon Beukers.
• In de Jesus Revival Church met pastors Wenzel en Sharon Beukers. Foto: Paul van den Dungen

Healing en Gospelnight in Fulcotheater

ijsselstein • In het Fulcotheater vindt komende zaterdag, 14 januari, een Healing en Gospelnight plaats. Spreker is Wenzel Beukes, pastor van de Jesus Revival Church aan de Duitslandstraat.

De Jesus Revival Church is een Pinkstergemeente die in IJsselstein wordt geleid door de uit Zuid-Afrika afkomstige Wenzel Beukes en zijn echtgenote Sharon Beukes. “Wij zijn een charismatische gemeenschap met een groot aantal leden over de hele wereld. Wij hebben kerken in Malawi, maar ook in India en Pakistan. Enige tijd geleden hadden wij een gebedsbijeenkomst op een vliegveld in Oeganda, waarvoor 70.000 mensen bij elkaar kwamen. Een machtige indrukwekkende gebeurtenis. Daarnaast hebben wij nog 200 projecten voor weeskinderen, bouwen huizen en slaan waterputten.”

Pastor Wenzel Beukes vervolgt: “Op dit moment verblijven er bij ons in IJsselstein een aantal mensen uit Malawi die zaterdag tijdens de speciale avond van hoop, gebed en genezing een gospeloptreden verzorgen. Theater is beleving, maar ook het geloof is een beleving.”

Tijdens een rondleiding door het kerkgebouw zijn in de kerkzaal ook de vier Malawi aanwezig. Beukes benadrukt dat God is gekruisigd voor onze zonden en dat een totale genezing van lichaam, geest en ziel meer is dan wat wij alleen geloven. ''Misschien dat dit voor buitenstaanders zweverig overkomt, maar juist het tegendeel is het geval.''

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is vrij.