Wensboom Lionsclub terug op de Plaats

ijsselstein • Net als vorig jaar organiseert de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard een wensboomactie. De Wensboom staat van zaterdag 10 tot en met dinsdag 20 december op de Plaats bij het historisch stadhuis in IJsselstein. Iedereen kan een wens voor een ander insturen.

Inwoners kunnen via de Wensboom een wens in vervulling laten gaan voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Vorig jaar konden de Leden van de Lionsclub ongeveer honderd grote en kleine lichtpuntjes verzorgen voor mensen in de regio. Ook dit jaar stelt de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard in samenwerkling met een groot aantal plaatselijke sponsoren weer een fors bedrag van vele duizenden euro’s beschikbaar om wensen uit te laten komen. De Lions beloven hun uiterste best te doen om de wensen nog vóór kerst vervuld te hebben. Een greep uit de aansprekende voorbeelden uit het verleden: voor een vriend en vriendin een tablet voor hun autistische zoon. Of een nieuw matras voor een oma die aan reuma lijdt, en een ontbijt als lichtpuntje voor iemand die met depressies kampt. En van een stoelmassage voor medewerkers van een zorgcentrum tot een sushimaaltijd voor een kind met ouders in de bijstand en veel lichamelijke klachten. 

Elke wens kan in principe ingestuurd worden, als het maar voor een ander is en met een goede reden. De bedoeling is dat voor de kerst duidelijk wordt welke wensen worden vervuld en wie dus dat extra cadeautje ontvangt tijdens deze kerst. Burgemeester Patrick van Domburg zal de actie officieel openen op zaterdag 10 december om 14.00 uur.

Wensen kunnen tot ingestuurd worden tot zaterdag 17 december via de website van de Wensboom:

q www.wensboomijsselstein.nl