Wie wordt de Stadsprins?

montfoort • Vrijdag, de 11e van de 11e, zal Carnavalsvereniging Les Boutonniers de nieuwe Stadsprins van Knopengein bekend gaan maken.

Dat gebeurt in De Commanderije van St. Jan aan de Hofstraat 5 in Montfoort. De deuren gaan om 21.00 uur open en de toegang is gratis. Om 23.11 uur zal de nieuwe Stadsprins bekend worden gemaakt en zijn thema voor het aanstaande carnavalsseizoen onthullen. DJ John en blaaskapel ZWUP zullen niet ontbreken om voor de vrolijke noot te zorgen.
Op deze avond wordt ook afscheid genomen van Prins Wesley die van zijn uiterlijke versierselen zal worden verlost om dan verder als ex-Prins van Knopengein door het leven te gaan.
De bekendmaking van de nieuwe prins is voor Carnavalsvereniging Les Boutonniers het startschot voor hopelijk weer een normaal carnavalsseizoen met alle grootse carnavalsfeesten in en rond het weekend van 17, 18 november met als hoogtepunt de grootse optocht op carnavalszondag 19 februari.
Het is aan te bevelen om de socials en website van Les Boutonniers in de gaten houden voor alle  informatie over hun evenementen.