Afbeelding

Mosselavond voor het goede doel

Algemeen

MONTFOORT • Lions club Het Stigt uit Montfoort/Linschoten organiseert zaterdag 12 november in het dienstencentrum van de Antoniushof een Mosselavond. De opbrengst van deze benefietavond zijn voor ’t Bakkershuis in Montfoort. De ontvangst van de gasten is tussen 18.00 en 19.30 uur.

Lekker onbeperkt mosselen eten, terwijl er voor de mensen die niet van mosselen houden, heerlijke kipsaté met frietjes, stokbrood en sausjes wordt geserveerd.

Ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis in Montfoort is voor mensen met geheugenklachten en/of (beginnende) dementie en hun mantelzorgers. Door hen een vaste plek in hun eigen woonomgeving te bieden kunnen zij zo lang mogelijk hun eigen leven blijven leiden. Advies, voorlichting, ondersteuning, activiteiten en ontmoeten onder één dak.

De Lions club stelt het op prijs als het bedrag van 29,95 euro vooraf wordt overgemaakt op rekeningnummer NL35 RABO 0336304633 ten name van Lions Club Het Stigt onder vermelding van Mosselavond. Na schriftelijke aanmelding is het ook mogelijk om op locatie contante te betalen of te pinnen. Aanmelden hiervoor kan via bvz@planet.nl of info@lionshetstigt.nl. Bedrijven kunnen een tafelplaats voor minimaal 4 personen reserveren op factuur.