Muzikale feestavond voor 10-jarig DARA

ijsselstein • De Utrechtse coverband Clap The Band speelt op vrijdag 4 november in IJsselstein een speciale selectie van het veelzijdige repertoire aan popklassiekers. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan DARA Europe, dat zich inzet voor een goede toekomst voor kinderen in Cambodja. De stichting is opgericht in IJsselstein en viert met de feestelijke muziekavond het 10-jarig jubileum.

De stichting DARA Europe steunt kinderen en gezinnen in het Cambodjaanse dorp Andong op het gebied van onderwijs, gezondheid, voeding, veiligheid en welzijn. Tirza Voss woonde in IJsselstein toen ze in 2009 voor het eerst als vrijwilligster in Andong werkte. Om zich structureel in te zetten voor de gemeenschap, richtte ze de stichting DARA Europe op. “Dara is Cambodjaans voor ster. We willen elk kind laten stralen. Dankzij de financiële ondersteuning van lokale professionals, vrijwilligers en partners zorgt DARA Europe al tien jaar lang dat de kinderen kansen krijgen voor een betere toekomst.”
Clap The Band heeft speciaal voor de avond een speellijst samengesteld die de sfeer van het tienjarige jubileum versterkt. De vierkoppige band maakt een top tien van de populairste all time classics, met bijzondere aandacht voor songs uit 2012, het oprichtingsjaar van DARA Europe, en belooft een avond tophits meezingen, klappen en dansen.

Tirza Voss: "We verwachten een groot aantal trouwe donateurs van DARA Europe én muziekliefhebbers die ons misschien nog niet kennen. Het belooft dan ook niet alleen een fantastische muzikale avond te worden, maar ook een moment om samen stil te staan bij de situatie in Cambodja en vooruit te kijken naar de verbeteringen die er in de toekomst nog nodig zijn.”

Het jubileumevent van DARA Europe vindt plaats op vrijdag 4 november in het KPJ-gebouw De Deel aan de Panhoven 10a in IJsselstein en begint om 20.00 uur. De zaal opent om 19.30 uur. Kaarten à 8 euro zijn verkrijgbaar aan de deur.