Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Popkoor S4F zoekt nieuwe dirigent

Algemeen

IJSSELSTEIN • Na de moeilijke coronatijd heeft popkoor Sing4Fun tijdens een optreden in Pantalone afscheid genomen van dirigente Meike Veenhoven. Het koor zioekt nu een nieuwe dirigent.

Meike Veenhpoven heeft Sing4Fun, een popkoor bestaande uit 35 enthousiaste dames, tien jaar geleid. Samen met het IJsselsteinse koor werd een gevarieerd repertoire opgebouwd bestaande uit: pop, ballads en Nederlandstalige nummers die 3- en 4 stemmig uit het hoofd worden gezongen. Sing4fun heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan lokale evenementen en korenfestivals. Daarnaast hebben ook eigen optredens in Theater Pantalone plaats gevonden.

Na een korte periode gewerkt te hebben met een interim-dirigent is het koor nu op zoek naar een nieuwe dirigent. Zingen, samenwerking, positiviteit, werken aan een goede koorklank , het neerzetten van shows, humor en gezelligheid zijn sleutelwoorden die passen bij het koor Sing4Fun. 

Er wordt daarom gezocht naar een enthousiaste, energieke, kritische en inspirerende dirigent die zich bij voorkeur zelf begeleid op de piano en op de woensdagavond beschikbaar is. Ken jij of ben jij zo iemand?

Het koor repeteert in de theaterzaal van Theater Pantalone. 

Meer info is te vinden op  sing4fun.nl