Chateau Leiband kan open

linschoten • De Linschotense toneelvereniging Jan Claussen kan na ruim twee jaar eindelijk de deuren van 'Chateau Leiband' open stellen. 

Vlak voor de voorstelling van 4 april 2020 kwam het bericht dat er door corona niet gespeeld kon worden. Maar op zaterdag 15 oktober kan het publiek in Dorpshuis De Vaart toch kennis maken met de eigenaren en bezoekers van deze bijzondere Bed & Breakfast en hun hilarische problemen. Er zijn nieuwe spelers benaderd maar ook oude bekenden om de cast van dertien personen compleet te kunnen maken. Verder moesten tijdens de lopende repetitieperiode spelers afhaken door privéomstandigheden. De voorstelling heeft verder weer een nieuwe uitdaging opgeleverd. Ter introductie van het stuk zijn vier filmpjes opgenomen die de gasten introduceren en laten zien hoe zij thuis tot de keuze voor deze nieuwe B&B zijn gekomen. Dat een film maken echt iets anders is dan acteren op een podium hebben de spelers ervaren.

Er zijn op 15 oktober twee voorstellingen, een middag- en een avondvoorstelling. Alleen voor de middag zijn mogelijk nog kaarten beschikbaar. Zie ook www.janclaussen.nl.