Afbeelding

Pullen bier en Bratwurst in overvloed

MONTFOORT • Ruim 1.350 lederhosen en dirndls passeerden zaterdag de ingang om feest te gaan vieren, een biertje te drinken of een hapje te eten ti9jdens de zesde editie van Pullen op de Plaats. De rest van de aanwezigen behoorden tot de crew, de beveiliging en de EHBO.

'Chef' Pullen op De Plaats Ruben Hesselink van de Montfoortse carnavalsvereniging Les Boutonniers is goed te spreken over het evenement, dat 's middags al om vier uur begon en voortduurde tot middernacht.  “Er is dit jaar een flinke opkomst. Vorig jaar moesten we nog met minder publiek en met de QR-code werken. Ook deze editie is weer tot stand gekomen dankzij de goede samenwerking tussen de Stichting STAM, de Old Bakery, Bolle Harrie, De Plaats en Les Boutonniers. Een aantal keren is er een optreden van dj Otto Wunderbar en later ook nog van de Montfoortse Ttsjilly.''

Hesselink spreekt van een leuk, bijzonder en goed beheersbaar evenement. ''De feestvierders hebben zich naar leeftijd door de tent verspreid. De wijkagent en de BOA zijn ook nog even komen kijken en de sfeer is prima, en volgend jaar absoluut weer voor herhaling vatbaar.”

Foto's: Paul van den Dungen