• Twee van de 10 prijswinnaars van de eerste actieweek.
• Twee van de 10 prijswinnaars van de eerste actieweek. Foto: Bernard Brosi

Markt viert najaar met herfstactie

ijsselstein • Op de IJsselsteinse weekmarkt is vrijdag de herfstactie begonnen: met tien weken kans op een actietas.

Elke week maken tien willekeurige marktbezoekers kans op een actietas. Na ontvangst van de tas gaan ze vervolgens met markmeester Slim Gharbi langs de kramen, waar elke marktondernemer een van zijn producten in de tas stopt; van kaas tot bloemen, snoep, groenten en nog veel meer.
Lenie Middag en Gerda van der Staay - op de foto bij de kaaskraam - zijn trouwe marktbezoekers en blij met hun actietas. "Het is altijd gezellig op de markt en er is altijd weer iets nieuws te ontdekken."

Een andere winnaar - Bert Bos - woont al met veel plezier twintig jaar in IJsselstein. "We hebben echt een volwaardige markt, met zoveel kramen. Ik kom er graag en vind de markt echt een verrijking voor de stad." En dat al eeuwenlang, want het historische stadshart is al sinds 1310 gevuld met bedrijvig- en gezelligheid. En daar doen de marktondernemers elke vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur ook hun best voor. 

"Wij zijn er altijd en elk seizoen om onze klanten van dienst te zijn", aldus de ondernemers van de marktcommissie. "We willen geen lege plaatsen op de markt en we zorgen voor een gevarieerd aanbod aan producten. Kom het zelf ervaren! Misschien wel met een actietas vol gratis producten."