Linschoten en Cabauw bekeren verder

regio • Na twee gewonnen duels tegen Kamerik (4-3) en NSV’46 (3-2) was de 1-3 zege in en tegen Gouderak voldoende voor Linschoten om door te gaan. Sam da Cruz (2x) en Joppe Steenbeek werkten de 1-0 achterstand weg.

Cabauw won in zijn eerste wedstrijd met 4-3 van ’s-Gravendeel. Het tweede bekerduel ging niet doordat de tegenstander afhaakte. In de wedstrijd tegen NOCKralingen was het elftal van Herman Verrips met 2-0 te sterk. Stan van Bemmel schoot twee keer raak voor de Cabauwenaren.

Voor SPV’81 waren de bekerduels leerzame oefenpotjes. GOZ was in Polsbroek met 1-4 te sterk en ook de wedstrijd tegen het Rotterdamse Blijdorp ging met 2-1 verloren. Tegen Ommoord bleven de Polsbroekenaren aan de goede kant van de score: 3-0. Nick Mol, Lex van Maurik en Sander Koolwijk waren trefzeker.

SV Lopik verloor zijn eerste twee bekerduels van Altius (1-2) en Roda’23 (0-2). De wedstrijd tegen RKDES leverde zaterdag een 3-0 zege op. Ardy de With (2x) en Kevin Thie verzorgden de doelpuntenproductie.

IJFC verloor in Amsterdam zijn eerste bekerduel met 2-1 van Buitenveldert. Een week later werd TOV met 4-0 geklopt, maar na de 2-5 thuisnederlaag tegen Swift (zo) is het bekeravontuur over. Vincent Griffioen en Tijn Harlaar scoorden de IJsselsteinse goals.

VVIJ had weinig aan zijn eerste twee bekerwedstrijden. Eerst een 10-0 verlies tegen AFC Ajax 2. Vorige week versloeg het elftal het Hilversumse Wasmeer met 20-0. Een betere graadmeter was Wartburgia. In Amsterdam zegevierde VVIJ na een 1-0 achterstand met 1-2.