Gratis cursus Geldzaken

ijsselstein/lopik • Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) organiseert ook voor inwoners van IJsselstein en de gemeente Lopik  een nieuwe cursus Geldzaken voor mensen die in deze financieel moeilijke tijd rust willen brengen in hun geldzaken.

Deelnemers leren tijdens de cursus, ook bestemd voor inwoners van Nieuwgein en Houten, hun geldzaken op orde te krijgen en te houden, ook als het inkomen verandert of de kosten oplopen. Bijvoorbeeld hoe ze kunnen leren om te gaan met weinig geld. Of hoe ze hun financiële administratie bij kunnen houden. Er is ook ruimte voor tips en adviezen om te bezuinigen.
De cursus omvat vijf bijeenkomsten van 2,5 uur en wordt tweemaal gegeven: in Nieuwegein en Houten. In Nieuwegein start de cursus op 11 oktober, met keuze voor ochtend of avond en op 22 november, alleen in de ochtend. Er is ook een cursus Geldzaken in Houten vanaf 7 november (avond).
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.wil-lekstroom.nl/cursusgeldzaken. Telefonisch aanmelden kan via de klantenservice van WIL, telefoon 030-7022300. Bij voldoende aanmeldingen volgen meer cursussen.