Dag van de Techniek
Dag van de Techniek Foto: Beeldboot

Dag van de Techniek op het Cals

ijsselstein • In en rondom het Cals College IJsselstein aan de Hoge Dijk 1 is zaterdag 17 september van alles te beleven tijdens de jaarlijkse Dag van de Techniek. Technische bedrijven en opleiders uit IJsselstein en omgeving dagen jongeren uit tijdens een doe-dag vol technisch vernuft. Jongeren met belangstelling voor techniek zijn tussen 10.00 en 14.00 uur met hun ouders welkom om  te ervaren hoe divers een technisch beroep kan zijn. Zie ook www.dagvandetechniek.nl


World Cleanup Day in Montfoort

montfoort/linschoten •  De Zwerfvuilambassadeurs van Montfoort en Linschoten dragen zaterdag 17 september tijdens World Cleanup Day met liefst zoveel mogelijk plaatsgenoten hun steentje bij aan een schone leefomgeving. De opruimochtend duurt van 10.00 tot circa 11.30 uur. Startplaatsen zijn in Montfoort de parkeerplaats van het Hofplein en in Linschoten de parkeerplaats achter De Vaart. Voor prikstokken en vuilniszakken wordt gezorgd. Wel moet iedereen zelf tuin- of werkhandschoenen meenemen. Na afloop wacht koffie en thee. Aanmelden is gewenst via  z.ambassadeurs@gmail.com of telefoon 06-19468944.


Klaverjassen in gebouw Excelsior

ijsselstein • De klaverjasclub in het gebouw van Fanfareorkest Excelsior aan de Paardenlaan is weer van start gegaan. Nieuwe leden kunnen gerust eens langsgaan, of voor inlichtingen bellen met 06-18519396.