Afbeelding

Aanleg glasvezel voor Lopik-dorp en Polsbroek start binnenkort

Algemeen

LOPIK / POLSBROEK  • Nadat in Polsbroek al voldoende inwoners zich hadden aangemeld voor glasvezel, sluiten ook de inwoners van Lopik-dorp zich aan.  Delta Netwerk wil in beide plaatsen binnenkort al beginnen met de aanleg.

De werkzaamheden hiervoor worden uitgevoerd door Ravestein Infra & Telecom. Bewoners worden persoonlijk geïnformeerd over het verdere verloop van de schouw- en de aanlegwerkzaamheden. Informatie over de verdere planning is te vinden op www.deltanerwerk.nl.

Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit alsnog doen tot 5 oktober om gevrijwaard te zijn van aansluitkosten.

Tijdens de aanleg komt DELTA Netwerk ook langs woningen waarvan bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Ook deze woningen wil DELTA Netwerk alvast aansluiten op het glasvezelnetwerk. Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat maar één keer open. Inwoners kunnen gebruik maken van een glasvezelaansluiting als zij een abonnement afsluiten.