Dagje uit met Vrouwen van Nu

benschop • De reiscommissie van Vrouwen van Nu-afdeling Benschop heeft voor woensdag 5 oktober een dagtocht georganiseerd voor leden, maar ook voor belangstellende niet-leden. De bus rijdt eerst naar Kudelstaart, om na koffie met een koek een bloembollenmand te maken. Daarna staat in Nieuwe ter Aa de lunch klaar. Vervolgens wordt  in Wageningen een bezoek gebracht aan een bijenhuis voor een rondleiding en het maken van een kaars van bijenwas. Na een stamppottenbuffet in Woudenberg rijdt de bus terug naar Benschop. 

Opgeven voor het dagje uit kan bij Gerda Koster Mail via email gerda.koster@live.nl of telefoon 06-17335363; en bij Fia Rietveld via  s.rietveld@caiway.nl, telefoon 06-57498961.


KWF Benschop eert trouwe collectanten

benschop • Aan de vooravond van de nieuwe collecte heeft de afdeling Benschop van KWF Kankerbestrijding veertien trouwe jubilarissen gehuldigd.

De onderscheiding van KWF en de bloemen waren voor Alie Pardoel (40 jaar), Joke van Wijngaarden, Annette Zwambag, Marian Overbeek, Corine van Jaarsveld, Nien de Jong (20 jaar of meer). En voor Annie van den Brink, Frida Nedereind, de heer Henny Maayenberg, Jolanda Rietveld, familie Nederend, Conny van Schie, Mieke van Rossum en Mieke van Wijngaarden (10 jaar of meer).

De bloemen zijn gesponsord door Bloembinderij de Hooibergh, Kaasmakerij Overbeek en Jos van Jaarsveld Schilderwerken.