• Welkom! De deur van De Woonkeuken van Wouter de Vries staat wijd open.
• Welkom! De deur van De Woonkeuken van Wouter de Vries staat wijd open. Foto: Lysette Verwegen

Welkom in De Woonkeuken van Wouter

Algemeen

IJSSELSTEIN • In De Woonkeuken van Wouter de Vries – midden in de binnenstad – wordt gewerkt om dromen van keukens en wonen te realiseren. “De keuken is tegenwoordig de kern van het huis; de gezelligste plek om met familie en vrienden te eten, ontspannen en samen te zijn.”

De open keuken en het kookeiland zijn daarbij favoriet, net als de bar. “De keuken wordt steeds meer de kamer”, weet de Vries uit meer dan 25 jaar ervaring. De sfeer die daarbij hoort is voelbaar in zijn showroom. “Ik heb bewust gekozen voor de binnenstad; dichtbij, huiselijk en persoonlijk. Voor mij geen keuken die opgaat in de massa, megagroot met een showroom op een industrieterrein; dat past niet bij mij. In mijn Woonkeuken wil ik samen met de klant ontwerpen en bij de klant thuis advies geven, dan ontstaat het mooiste resultaat: het ‘Yés!’-effect.”

Het kan volgens hem binnen elk budget. ‘’Van zo’n 6.500 euro tot wat de klant wil, want materialen en apparatuur bepalen de prijs. Ik leg het graag uit. De keus is aan de klant, want de mogelijkheden zijn eindeloos.”


In De Woonkeuken staat de woonbeleving centraal met de keuken als middelpunt van de totale inrichting. “Dat is een compleet plaatje, waarbij de klant - naast de keuken - ook kan kiezen voor uitgebreid advies en ontwerp van pvc- en gietvloeren tot kozijnen, van loungeset tot eettafel en toepassing van aluminium of blacksteeldeuren en -afscheidingen. We hebben een ruim assortiment design, meubels en interieurobjecten die de woning compleet maken.”


Voor een complete make-over werkt De Vries samen met een binnenhuisarchitect. “Als de klant dat wil kunnen we zelfs een totaalplan maken - inclusief licht en wanden en inrichting - voor de ultieme woonbeleving.” De Vries is daarbij de spil in zijn uitgebreide netwerk. “Dat ontzorgt de klant.”

Alle dromen kunnen beginnen met een vrijblijvend gesprek in De Woonkeuken aan de Schuttersgracht 16a, met een telefoontje naar 06-45866680 of het lezen van uitgebreide informatie op www.dewoonkeukenvanwouter.nl.