Leesclub literatuur zoekt leden

ijsselstein • De door de landelijke organisatie Senia opgerichte Leesclub Literatuur in IJsselstein kan nog wel wat nieuwe leden gebruiken. De leesclub is bedoeld om samen met anderen op een verrijkende manier over boeken te praten. De IJsselsteinse leesclub komt bij elkaar op donderdagmiddag op een vast adres bij een lid thuis. 

Er worden het komende seizoen vier boeken gelezen en besproken: Shuggie Bean; Verwachting; Het lichtje in de verte; Meisje, vrouw, anders. De lijst is samengesteld door Senia. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jolanda van Ee via email jvanee@kpnmail.nl of telefoon 06 21875909. Senia is een organisatie van leesclubs en muziekluisterclubs in het hele land. Zie ook www.senia.nl.


BGV zoekt leden voor Keep Fit

benschop • De Benschopse gymnastiekvereniging BGV kan nieuwe leden plaatsen voor haar laagdrempelige activiteit Keep Fit in sporthal De Bosrand. Elke dinsdag is er van 19.00 tot 20.00 uur een uur KeepFit voor alleen vrouwen, daarna van 20.00 tot 21.00 uur een groep voor zowel vrouwen als mannen.

De lessen bestaan uit een mix van onder meer grondoefeningen en balspelen, aansluitend bij de wensen van de groep. Iedereen kan zo instappen. Leeftijd is niet belangrijk, elke volwassene is de spieren soepel wil houden is welkom. Belangstellenden kunnen met ingang van dinsdag 23 augustus vrijblijvend langskomen in De Bosrand om twee keer om proef mee te doen.