• De Beatles Tributeband One After 909 bijt het spits af in St. Joseph.
• De Beatles Tributeband One After 909 bijt het spits af in St. Joseph.

Programma Cultureel Montfoort al online

Algemeen

MONTFOORT • De afgelopen maanden is Stichting Cultureel Montfoort druk bezig geweest met het samenstellen van haar programma voor het  komende theaterseizoen. Het nieuwe programma staat nu al op de website.

Via de website www.cultureelmontfoort.nl kunnen zelfs al kaarten worden besteld. De toegang tot de meeste avond- en middagoptredens - doorgaans in het St. Josephgebouw - bedraagt 15 euro. Eind augustus wordt ook het bekende programmaboekje met alle 18 voorstellingen weer huis aan huis verspreid. Het seizoen begint op zaterdag 17 september met in plaats van de gebruikelijke Uitmarkt een gratis toegankelijk inloopconcert in de RK-kerk Johannes de Doper en ‘s avonds het al eerder door corona afgelaste, langverwachte optreden van de Beatles Tributeband One After 909 inclusief blazersensemble in het St. Joseph.

Op het programma verderop in het jaar onder meer een Irish Dance Show, een lezing door Wilfred Kemp over Rome, de Cabaretpoel, avonden Oud Montfoort, muziek van Billy Joel en een verteldiner rond Charles Dickens, maar ook een kindervoorstelling en theater met Tosca Niterink en Astrid Jansen.