Het bestuur Ronde Tafel 178 in IJsselstein overhandigt de cheque aan directeur Merijn Vos en cliënten van Zomo wonen & dagbesteding.
Het bestuur Ronde Tafel 178 in IJsselstein overhandigt de cheque aan directeur Merijn Vos en cliënten van Zomo wonen & dagbesteding. Foto: Ronde Tafel 178

Cheque Ronde Tafel voor Zomo

Algemeen

IJSSELSTEIN • Het bestuur van de vereniging de Ronde Tafel 178 in IJsselstein heeft een cheque mogen uitreiken aan Zomo Wonen & Dagbesteding. De uitreiking vond plaats op één van de dagbestedingslocaties in IJsselstein. Algemeen directeur Merijn Vos heeft de cheque namens Zomo in ontvangst mogen nemen. Met een brede glimlach gaf hij aan dat het bedrag ten goede zal komen aan hun mobiliteitsplan, namelijk het financieren van een nieuwe bus. Deze nieuwe bus zal worden ingezet om cliënten naar één van de dagbestedingslocaties te laten vervoeren.

De cheque is de opbrengst van de jaarlijkse Wine & Dine van de Ronde Tafel. De Ronde Tafel 178 organiseert jaarlijks één of meer festiviteiten om geld in te zamelen voor bij voorkeur lokale goede doelen.

Tafelvoorzitter Jeffrey Gruters licht toe: “Dit is één van onze hoogtepunten van het tafeljaar.” Dit jaar heeft het event mogen plaatsvinden bij Intratuin IJsselstein, die haar nieuwe horecalocatie ‘De Proeftuin’ ter beschikking heeft gesteld voor deze prachtige avond. De heren van de Ronde Tafel IJsselstein hebben deze avond zelf alles bereid en geserveerd aan haar gasten, dit alles onder begeleiding en coaching van chefkok Robert Verweij. 

Met ruim 70 gasten die genoten van een 4-gangen menu met bijpassende wijnen van WOW (Wine on Wheels) mochten de heren van de Ronde Tafel spreken van een zeer geslaagde avond. De geschonken wijnen evenals de opbrengsten vanuit de kaartverkoop zorgden voor de prachtige cheque voor Zomo wonen & dagbesteding.