Gluren bij de Buren in Linschoten

linschoten • Wie kent dit televisieprogramma niet? In navolging daarvan wordt er op zondag 3 juli op drie verschillende adressen in Linschoten gelegenheid gegeven om muzikaal bij de buren naar binnen te gaan en daar te luisteren naar verschillende soorten muziek. Het hele programma start om 13.00 en er is voldoende gelegenheid is om meerder adressen te bezoeken. De toegang is gratis, al staat er overal wel een bus voor een vrijwillige gift.

De tandarts Toine van Benthem en dochter Julie treden op met de lekkerste nummers uit de beginjaren van de vorige eeuw, maar ook met een paar eigen nummers. Zij doen dat om 13.00 uur, 14.30 en 16 uur aan de Strick van Linschotenstraat 42 bij Gijsbert-Jan en Yvonne Vermeulen.
In de Raadhuisstraat 22 is er om 13.45 en 15.15 uur een optreden van het Vrouwenkoor 'Ludiek' waar meezingen zeker niet uitgesloten is.
Tenslotte vindt er een derde optreden vindt plaats om 14.30, 16.30 en 17.30 uur in de Jacob Barneveldstraat 10-12-14 bij gastvrouw Tessa Vroomen. Met zijn eigen Linschoten Combo gaat Adrian Schackmann voor zachte lichte muziek, zoals Bossa Nova en mooie Jazzy Standards. De samenstelling kan variëren van solo, duo tot grotere formaties. Tijdens Gluren bij de Buren geven zij een voorproefje met medewerking van Mieke de Haan zang, Wim Karmelk zang, Jaap Naber piano, Wim van Loghem op bas, Henk van Zwieten slagwerk en Adrian Schackmann gitaar.
Meer informatie staat op www.glurenbijdeburen.nl/nl/informatie/programma.