Duurzame regentonnen met korting

lopik • De Stichting Duurzaam Lopikerwaard heeft een subsidie aangevraagd bij het Hoogheemraadschap Stichtse Rijnlanden. De aanvraag is goedgekeurd, zodat inwoners van alle kernen van de gemeente Lopik bij Intratuin Benschop terecht kunnen om met korting een regenton aan te schaffen. De actie start op 1 juli 2022 om 13.00 uur. 

Wat moet u doen om een regenton met korting aan te kunnen schaffen? U vult het formulier in op de website van Duurzaam Lopikerwaard. Daar krijgt u een mail op terug. Met die mail gaat u naar Intratuin in Benschop en wisselt die mail in voor een voucher. Dan zoekt u een mooie regenton uit en bij de kassa krijgt u tegen inlevering van de voucher direct 30% korting. Let wel: de korting wordt alleen gegeven op de regenton, niet op accessoires of op vervoerskosten. De actie is alleen voor inwoners van de 9 kernen in de gemeente Lopik. Deze actie loopt tot de subsidiepot leeg is, dus OP=OP.

U kunt met een regenton een steentje bijdragen aan de klimaatverandering door de ton aan uw regenpijp te koppelen, zodat er minder water in de riolering terecht komt. En dat water in die regenton kunt u dan bij tijden van droogte gebruiken om de tuin te besproeien.