Knijperploeg weer de straat op

ijsselstein • Het zwerfvuil neemt weer toe in IJsselveld-Oost, doordat nog steeds veel vuil naast de containers wordt gezet en kraaien de halfopen afvalbakken plunderen. Werk aan de winkel voor de knijperploeg die op zaterdag 11 juni weer op pad gaat voor de maandelijkse schoonmaak van de wijk. Om 9.45 uur staat koffie met lekkers klaar in het WIC aan het Kameraplein 73. De knijperactie duurt tot 11.30 uur. Voor informatie of aanmelden om een keer mee te doen, mail naar Willem van der Wiel: wvdwiel2020@gmail.com of bel: 06-42147030.


Schaken en bellen blazen in speeltuin

ijsselstein • Schaakclub het Kasteel komt zondag 12 juni om 14.00 uur in de Kloosterspeeltuin aan het Anna van Burenpad schaken met kinderen en ouders. Graag vooraf aanmelden via schakenijsselstein@gmail.com.Op woensdag 15 juni, de Internationale dag van de Wind, zijn kinderen om 15.00 uur welkom om samen bellen te blazen.


Klankbord zoekt versterking

benschop • Het Klankbord Benschop zoekt versterking om samen met de huidige leden de belangen van het dorp te kunnen behartigen. Belangstellenden kunnen woensdag 15 juni om 20.00 uur naar de vergadering komen in Dorpshuis XXL of zich melden via email klankbord_benschop@h­otmail.com. Mensen met opmerkingen of suggesties voor het klankbord kunnen zich eveneens melden. Indien nodig volgt een uitnodiging om een en ander nader toe te lichten.