IJFC verliest ook derde inhaalwedstrijd

ijsselstein • IJFC verloor in Loosdrecht zijn derde inhaalwedstrijd met 2-0 van Victoria, dat zo de eerdere nederlaag wegpoetste. Daardoor verloor IJFC ook de derde wedstrijd die moest worden overgespeeld vanwege het eerder opstellen van een niet-speelgerechtigde speler. Na een doelpuntloze eerste helft kwamen de IJsselsteiners deze keer na rust snel op achterstand. De lat voorkwam een grotere marge. Een geweldige actie van Matthijs van Rooijen leverde bijna de gelijkmaker op. De doelman van de thuisclub wist zijn schot, waarbij de bal richting de kruising draaide, te stoppen. Victoria vloerde via een doeltreffend uitgevoerde counter IJFC definitief.

Vorige week dinsdag verloor IJFC al de tweede inhaalwedstrijd met 0-1 van Geinoord Nieuwegein, nadat de ploeg ook al van Benschop had verloren. In de nacompetitie moet IJFC nu het vege lijf zien te redden.