Flink pak slaag voor VVIJ (za)

ijsselstein • Zaterdagvierdeklasser VVIJ verloor met 0-7 van kampioen Elinkwijk. Met Harold van Oort op de bank in plaats van Mo Touh, die zich de laatste weken van het seizoen volledig richt op het zondagteam, lukte het de thuisclub niet om het de Utrechters moeilijk te maken. In de voorgaande verloren wedstrijd tegen UVV verspeelden de IJsselsteiners de mogelijkheid om Elinkwijk nog te achterhalen.


VVIJ (zo) focust zich op nacompetitie

ijsselstein • Zondagtweedeklasser VVIJ verloor met 0-1 van SO Soest, dat nog volop in de strijd is voor de tweede periodetitel. Een snelle tegentreffer kon het hardwerkende VVIJ niet meer goed maken. ''Wij waren heer en meester,” aldus interim-trainer Mo Touh. ''De doelman van Soest was the man of the match. We creëerden veel kansen, maar konden die niet verzilveren. We focussen ons nu op de nacompetitie en hopen dat het publiek, dat vandaag weer in groten getale aanwezig was ons blijft steunen.”


Juan Zijderlaan naar EK onder 18 jaar

polsbroek • Atleet Juan Zijderlaan liep zaterdagavond in Nijmegen tijdens de Next Generation Athlethics de EK-limiet U18 op de 3000 meter. De Polsbroekenaar bleef met zijn 8.26,55 minuten ruim onder de limiet (8.32). Hij verbeterde zijn persoonlijk record met bijna 7 seconden. Eerder had Zijderlaan zich op de 1500 meter al geplaatst voor het EK U18, van 3 tot en met 7 juli in Jeruzalem.