montfoort • Stichting Tent Activiteiten Montfoort (STAM) organiseert komende zondag 22 mei vanaf 10.00 uur na twee jaar weer een nieuwe aflevering van Pret in het Park voor de hele familie.

De STAM-gasten hebben de samenwerking met Montfoortse verengingen dit jaar nog verder uitgebreid. Er rijdt weer een treintje door het park en er staan trampolines en luchtkussens. Er kan ook lasergame gespeeld worden er varen weer kano’s in de Grote Gracht en er zijn clinics van Montfoortse sportverenigingen. De kinderboerderij is de hele dag open en in de middag zijn er optredens van gymnastiekvereniging ONI en muziekvereniging Ons Genoegen. Bij mooi weer zijn er ook waterspelletjes. Verder op her programma onder meer een tennisboard van TV Montfoort, brandjes blussen bij de Jeugdbrandweer Montfoort, schminken bij de VOM, een zweefmolen en superbellen maken bij Smullies en een Silent Disco. Afhankelijk van het weer zijn er enkele verrassingsattracties.
Ons Genoegen er ook weer bij. Vanaf 10.00 is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de kraam, waar instrumenten klaar liggen om bespeeld te worden.
De toegang voor (groot)ouders is gratis. De kinderen betalen 7,50 euro voor toegang tot alle attracties met een polsbandje. Daarnaast krijgen zij een stempelkaart die een leuke beloning oplevert. De attracties zijn tot ongeveer 18.00 uur geopend.

Op de Facebook-pagina Stamtent geeft de organisatie updates over de nadere invulling van Pret in het Park.