Shoppen en workshops volgen tijdens Ladies Night

willige langerak • De buurtvereniging Willige Langerak organiseert woensdag 25 mei een Ladies Night. Alle dames, leden en niet-leden, zijn welkom in het buurthuis aan de Graaf Floris IV Weg 2. Shoppen kan van 18.45 tot 20.00 uur met een hapje en een drankje bij de Fashiontruck, Moon and Shine, Oriflame, Oma's boerenschuur en Vier het leven. Om 20.00 uur begint de loterij en om 20.15 uur starten vier workshops: borduren op canvas, servies beschilderen, droogbloemen op hout dan wel een krans van wilgenteen en make up-advies door Oriflame. De workshop van Oriflame is gratis; de overige kosten 15 euro. Aanmelden kan tot en met 22 mei via amyaantjes@live.nl.

Entree tot de Ladies Night zelf kost 3 euro voor welkomstdrankje, hapje en lootje voor de loterij. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina Buurtvereniging Willige Langerak.


Snuffelmarkt voor Nicolaasbasiliek

ijsselstein • Op het kerkplein van de St.-Nicolaasbasiliek aan de St.-Nicolaasstraat wordt op zaterdag 14 mei van 9.00 tot 15.00 uur eindelijk weer de jaarlijkse snuffelmarkt gehouden. De opbrengst is voor het onderhoud van de kerk.