Cabauw verkoopt zijn huid duur in Hazerswoude

cabauw • Cabauw speelde in Hazerswoude-Dorp met 1-1 gelijk tegen nummer vier Hazerswoudse Boys. Cabauw, dat zich stellig voornam om punten te pakken tegen de top-4 van het klassement, miste voor rust aardig wat kansen. ''We 'hebben een goede wedstrijd neergezet, maar we verzuimden ons te belonen,” vertelde Cabauw-trainer Herman Verrips na afloop. ''We verdienden meer dan een punt.''

In de tweede helft kwamen de bezoekers uit Cabauw op achterstand, maar door goed veldspel kwam de ploeg via Milan Streng al snel weer op gelijke hoogte. In de slotfase scoorde zijn broer Wessel de 1-2, maar de scheidsrechter vond dat hij een overtreding maakte op de uitlopende doelman. Daar was Verrips het niet mee eens. ''Wessel was eerder bij de bal dan de doelman.”