polsbroek/cabauw • Zowel SPV'81 als Cabauw hebben inmiddels 25 punten en staan gedeeld zevende. Het gat met de fatale elfde positie is acht punten.

SPV'81 versloeg in Ammerstol de gelijknamige hekkensluiter met 0-1. Vriend en vijand was het er mee eens dat de thuisclub net wel een punt verdiend had. Stijn Achterberg zette SPV'81, dat voor rust sterker was, verdiend op voorsprong. In de tweede helft liet Ammerstollenaar Damian Verkleij een grote kans op de gelijkmaker liggen toen hij alleen voor de keeper verscheen. ''Een puntendeling was zeker op zijn plek geweest,” vond ook SPV'81-trainer René Eyra. ''Wij speelden één van onze mindere wedstrijden en daar had Ammerstol van kunnen profiteren.”

Cabauw verloor in Boskoop met 3-0 van subtopper Floreant. ''Een beetje een geflatteerde nederlaag,” aldus Cabauw-trainer Herman Verrips. ''Door fouten achterin stonden we al snel met 2-0 achter.''