Provinciale weg N210 uren dicht na frontale botsing

lopik/schoonhoven • Op de provinciale weg N210 tussen Lopik en Schoonhoven zijn afgelopen maandagmiddag twee personenwagens frontaal op elkaar gebotst. Drie betrokkenen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde maandagmiddag kort voor 15.00 uur. 

Bij de botsing is een van de auto's te water geraakt. Een omstander heeft de bestuurder daarvan uit de wagen kunnen halen. De andere auto kwam op zijn kop terecht. In totaal drie personen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De N210 Schoonhoven-Lopik is meerdere uren afgesloten geweest voor onderzoek.


Eerste prijs Studio Moving Stars tijdens Shell We Dance

ijsselstein • Twee teams van Studio Moving Stars in IJsselstein zijn afgelopen weekend in de prijzen gevallen tijdens de landelijke danswedstrijd Shell We Dance in Veldhoven. De groep Girlz Energy mocht de eerste prijs in ontvangst nemen in de categorie Show-Dance 15 tot en met 18 jaar. De choreografie op muziek van Ricky Martin en de uitvoering zorgden voor hoge cijfers bij de jury. Ook de Dreamstars, ook wel Bondgirls, mochten een mooie beker in ontvangst nemen. Hun optreden was goed voor een tweede prijs.

De Moving Stars staan met deze en andere swingende dansoptredens met Koningsdag op het grote podium in het Kasteelpark om 10.30 uur.