donderdag 14 april

Open kerk
10:00-11:30 IJsselstein, Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2
Vanaf donderdag 14 april tot 30 juni is de Ontmoetingskerk elke donderdagmorgen van 10.00 tot 10.30 open voor een kopje koffie of thee, een praatje of even rust. Iedereen van harte welkom.

Spelavond ’t Wilgegat
19:30 Willige Langerak, Buurthuis ’t Wilgegat
Gezellig klaverjassen, rummikubben of biljarten. Het klaverjassen en biljarten begint om 19.30 uur; rummikubben om 20.00 uur. Uitslag 31 maart: bij rummikubben was Marry Buyserd met 36 strafpunten de beste, en bij klaverjassen Liza Schimmel met 5716 punten. Nieuwe deelnemers welkom.

Pink Project
20:00 IJsselstein, Fulcotheater, Overtoom 3
Pink Project zet al een kwart eeuw de muzikale nalatenschap van Pink Floyd neer in de theaters en poppodia. De nieuwe show ‘Pink Floyd Past to Present’ bestrijkt het gehele rijke oeuvre van Pink Floyd. Van ‘Ummagumma’ en ‘Meddle’ tot en met ‘The Dark Side of the Moon’ en van ‘Wish You Were Here’. Alle highlights komen voorbij. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals. Prijs: 31,50 euro. Kaarten en informatie via www.fulcotheater.nl

Samen de Passion kijken
20:00-22:00 IJsselstein, basisschool De Brug, Heemradenlaan 42
Samen met anderen de uitzending van de Passion kijken. BS de Brug is open om 20.00 uur, dan is er koffie en thee. De uitzending begint rond 20:30 uur. Bekende acteurs en zangers spelen en zingen met moderne liederen het paasevangelie. De toegang is gratis.

vrijdag 15 april

‘Knipkunst voor kinderen’
10:30 IJsselstein, Huiskamer van IJsselstein, Kerkstraat 23
Christelijke gemeenschap Geloof in IJsselstein organiseert een workshop 'Knipkunst voor kinderen'. Alle kinderen zijn welkom. Ouders kunnen eventueel blijven voor een kopje koffie en om te helpen. De workshop kost 5 euro per kind, inclusief papier, een schaartje en limonade met iets lekkers. Aanmelden kan via: huiskamer@geloofinijsselstein.nl.

Passionkruis op de Overtoom
13:00-22:00, IJsselstein, Overtoom
Het verlichte Passionkruis komt op de Overtoom te staan. Brand een kaars, schrijf een kaart voor een bekende die steun kan gebruiken. Het 40 dagen thema is Alles komt goed?! Voor sommigen een enthousiaste uitroep, omdat het leven hen toelacht. Voor anderen kan het een grote vraag zijn. Leden van de gezamenlijk kerken bieden een luisterend oor.

Kindertheater de Regenboog
16:00 IJsselstein, 't Kruispunt, Touwlaan 36
Met het Passionkruis komt ook het Regenboog Kindertheater naar IJsselstein met een voorstelling voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook hier is het thema is: Alles komt goed?! De voorstelling is ook voor kinderen die niet zo bekend zijn met Pasen. Mede georganiseerd door de Hervormde kerk IJsselstein en Geloof in IJsselstein. Kaarten te koop via www.zingenindekerk.nl.

Trompettist in Auschwitz
20:00 IJsselstein, Fulcotheater, Overtoom 3
Acteurs Thomas Cammaert en Soy Kroon vertellen en spelen het bijzondere en aangrijpende verhaal van Lex van Weren, de trompettist in Auschwitz. Als enige van zijn gezin weet hij, als lid van het kamporkest, de verschrikkelijke tijd in het kamp te overleven als gevangene 16848. boek van Dick Walda werd door Allard Blom bewerkt tot theatertekst. Prijs: 25 euro. Informatie en kaarten via www.fulcotheater

zaterdag 16 april

Fietsexcursie Weidevogels
10:00-14:00 IJsselstein, Nieuwegein
Vogelwacht Nieuwegein/IJsselstein organiseert een fietsexcursie om vogels te spotten bij de Nedereindse plas en in polder Rijnenburg. Onder leiding van Peter Peek op zoek naar de grutto’s, tureluurs, kieviten en zwaluwen die de polder rijk is. Vertrek: om 10.00 uur bij de parkeerplaats van de skipiste aan de Nedereindse plas. Terug rond 14.00 uur. Aanmelden mogelijk via chriskling@vogelwacht-utrecht.nl.

Christel de Laat
20:00 IJsselstein, Fulcotheater, Overtoom 3
In haar derde cabaretvoorstelling Hoe dan?! vertelt Christel de Laat op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven. Zonder enige schaamte gooit Christel haar frustraties op tafel. Over de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. Want Christel spaart niemand, ook zichzelf niet. Prijs: 22 euro. Informatie en kaarten via www.fulcotheater.nl

zondag 17 april

Live muziek in De Stee
21:30 IJsselstein, Café de Stee, Voorstraat 38
Coverband Out of Time speelt op eerste paasdag bekende en dansbare ‘gouw ouwe’ hits. Toegang gratis. Zie ook www.destee.nl

maandag 18 april

Sille Gallery extra open
12:00-17:00 Oudewater, Sille Gallery, Goudsestraatweg 8
Ongedwongen hedendaagse kunst bewonderen, lenen of aankopen kan op tweede paasdag tijdens een extra opening van Sille Gallery in  Oudewater. Een moderne kunstcollectie van voornamelijk Nederlandse kunstenaars op 450m2 in een voormalig bankgebouw aan de Goudsestraatweg. Zie ook: www.sillegallery.com

Volendams feestje
16:30-20:30 Cabauw, in ‘t Witte Paard, Cabauwsekade 42
Op tweede paasdag komen Kees Plat en Sonja naar Cabauw voor een Volendams feestje. Kees Plat is bekend van de Voice Senior en the Tribute to the Cats band. Lekker meezingen en dansen met de grootste hits van The Cats en BZN, de jaren '60 en als het heel gezellig wordt ook wat Nederlandse feestliedjes. Entree: 5 euro. Reserveren bij In ‘t Witte Paard en via info@keesplatmusic.nl.

dinsdag 19 april

Lees & Ontmoet
10:00-12:00 IJsselstein, bibliotheek, Overtoom 7
IJsselsteiners die het leuk vinden om te lezen en mensen te ontmoeten, zijn welkom bij Lees & Ontmoet. Meedoen is gratis, aanmelden is wel nodig. In een kleine groep praten de deelnemers aan de hand van een column, artikel, gedicht of foto en delen herinneringen, verhalen en meningen. Graag aanmelden per e-mail aan gespreksleider Wilma Trompetter, E. wilmatrompetter@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/agenda/lees-en-ontmoet.

Percossa
20:00 IJsselstein, Fulcotheater, Overtoom 3
Percossa brengt in ‘Let me in? Let me out’ een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater. Het verhaal van vier drummers die al jaren als broeders over de wereld toeren en het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. Prijs: 24,50 euro. Informatie en kaarten via www.fulcotheater.nl

woensdag 20 april

Doortrappen op de fiets
10:00-12:00 Benschop, sporthal De Bosrand, Kon. Wilhelminastraat 27A
Team Sportservice Lopik organiseert Doortrappen voor ouderen. Interactieve ochtend met aandacht voor veilig op- en afstappen, beweeg- en evenwichtsoefeningen en handige tips over het gebruik van de fiets. Ontvangst om 10.00 uur met koffie of thee. Deelname gratis. Eigen fiets meenemen. Voor aanmelding of meer informatie: Lieke van Adrichem, buurtsportcoach, via lvanadrichem@teamsportservice.nl of tel. 06-23666185.

Koninklijk voorleesuurtje
15:15-16:15 IJsselstein, bibliotheek, Overtoom 7
Omdat het bijna Koningsdag is een koninklijk voorleesuurtje. Alle kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn welkom. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. Samen met Bip het leesmonster luisteren de kinderen naar het verhaal uit het prentenboek ‘Feestmaal voor de koning’ van Marlies Verhelst. Een verhaal over de jarige Koning Leeuw, voor wie alle dieren iets lekkers maken. Na het voorlezen knutselen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/agenda/voorlezen.

Sjors van der Panne & Tommie Christiaan
20:00 IJsselstein, Fulcotheater, Overtoom 3Sjors van der Panne & Tommie Christiaan gaan in ‘Mannen huilen niet’ de uitdaging met elkaar aan. Tommie steekt de kleine chansons van Sjors in een compleet ander jasje en Sjors duikt in het repertoire van Tommie maar dan wel met zijn eigen sausje. ‘Leef’ van Hazes in een Frans-jasje à la Brel gezongen door Sjors Tommie pakt het repertoire aan van Shaffy. Een muzikale show waarin ze ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar bespreken. Prijs: 27 euro. Informatie en kaarten via www.fulcotheater.nl

Bijeenkomst Klankbord Benschop
20:00 Benschop, Dorpshuis XXL, Oranje-Nassaustraat 31
Vergadering van het Klankbord Benschop om de belangen van het dorp te behartigen. Meld vragen of suggesties via de mail: klankbord_benschop@hotmail.com.. Indien nodig volgt er dan een uitnodiging om de opmerking toe te lichten.

donderdag 21 april

Open kerk
10:00-11:30 IJsselstein, Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2
Tot 30 juni is de Ontmoetingskerk elke donderdagmorgen van 10.00 tot 10.30 open voor een kopje koffie of thee, een praatje of even rust. Iedereen van harte welkom.

Alzheimer Café Woerden e.o.
19:30-21:00 Woerden, Kruiskerk, Mesdagplein 4
Thema: ‘Keuzes rond het levenseinde - euthanasie - ook bij dementie'. Met gastspreker Thea Ruis, verpleegkundige bij het Expertisecentrum Euthanasie in Den Haag en verpleegkundig specialist in het Spaarnegasthuis te Haarlem. Zij legt uit hoe patiënten en familieleden zich kunnen voorbereiden op een gewenste levenseinde. Koffie vanaf 19.00 uur. Toegang gratis. Informatie: coördinator Nel Niessen, via n.niessen@alzheimervrijwilligers.nl en tel. 06-20241346.

Kiki Schippers
20:00 IJsselstein, Fulcotheater, Overtoom 3
In haar programma ‘Meer' maakt Kiki Schippers de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Met piano, gitaar, een dijk van een stem en een scherpe pen . Prijs: 21,50 euro. Informatie en kaarten via www.fulcotheater.nl

vrijdag 22 april

Boekenbeurs
14:00-17:00 Benschop, St. Victorkerk, Dorp 147Stichting De Vrienden van de St. Victorkerk Benschop organiseert weer een boekenbeurs in de kerk. Er zijn bijna tweeduizend in goede staat verkerende boeken geselecteerd. Streekromans, boeken van hedendaagse schrijvers, kook- en hobbyboeken, kinderboeken voor weinig geld. Prijzen vanaf 1 euro. Ook zijn er cd’s, dvd’s en veel puzzels te koop, van 500 tot 5000 stukjes. Gratis kopje koffie of thee. Opbrengst komt geheel ten goede aan de Stiltetuin en het restauratiefonds van het St. Victorcomplex. Ook zaterdagochtend 23 april

Michael Jackson Off the Wall
20:00 IJsselstein, Fulcotheater, Overtoom 3Leadzanger Milton Wijngaarde (o.a. bekend van de R&B-groep Roméo) brengt samen met topmuzikanten, backingvocalisten en dansers een hommage aan Michael Jackson in een wervelende show rond het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop. Na afloop verzorgt Radio 10 een afterparty in de foyer. Prijs: 31,50 euro. Informatie en kaarten via www.fulcotheater.nl

zaterdag 23 april

Rommelmarkt Benschop
Na een lange tijd vindt er weer op 23 april een ouderwetse rommelmarkt plaats in Benschop. De markt wordt gehouden bij de Hervormde Kerk achter het verenigingsgebouw ‘Maranatha’, Dorp 208. De markt heeft twee doelen: ‘de Warmtebron’ dagbesteding voor ouderen en het diaconaal project van de HGJB Geef Hoop aan de jongeren in Mozambique.De markt zal beginnen om 09.30 uur en eindigt om 13.30 uur.Er is voor ieder wat wils. Van spullen uit grootmoeders tijd tot nieuwe artikelen, van speelgoed tot gereedschap en ook de electra-kraam zal niet ontbreken. Ook een uitgebreide collectie boeken voor vele uren leesplezier, bakken vol met cd’s en voor de echte liefhebber ook nog een mooie verzameling lp’s zijn aanwezig.Met een eigen frietkraam, koffie voor tussendoor met lekkere koeken erbij, om direct op te eten of mee te nemen voor thuis, is het feest compleet. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig en belangstellenden kunnen ook een kijkje nemen in de kerk. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Kledingactie voor kinderen in Oeganda
10:00-12:00 Montfoort, R.K. Kerk Johannes de Doper, Pastoor Spaanplein 2Sam’s Kledingactie houdt landelijke actiedag om extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Dit voorjaar is nogmaals gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda zodat zij, wanneer corona voorbij is, weer terug naar school kunnen. Kleding afgeven kan bij de R.K. Kerk Johannes de Doper bij de Sam’s vrijwilligers. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij niet aannemen.

Autowassen voor het goede doel
10:00-15:00 Montfoort, kerkplein Grote of St. Janskerk, Korte Kerkstraat 5Autowassen ten bate van GZB/Hoop voor Libanon. Kosten 15 euro, inclusief koffie, thee, lekkers. Opgeven: heleentfc@gmail.com of 06-11435915; graag voor 21 april.

Met IVN op zoek naar bijen
13:30-15:30 IJsselstein, Nieuwegein, MEC, Geinoord 9, NieuwegeinIVN, afdeling Nieuwegein-IJsselstein e.o. organiseert aansluitend bij de Landelijke Bijentelling een middag over bijen in het Natuurkwartier, in park Oudegein, Nieuwegein. Tijdens een lezing vertelt het IVN over deze nuttige beestjes en helpt bij het herkennen van (honing)bijen en hommels enn hun look-a-likes zoals wespen en zweefvliegen. Daarna in het Natuurkwartier op zoek naar wat daar zoal rondvliegt. Duur circa 2 uur. Deelname is gratis. Wel graag aanmelden: publieksactiviteit@ivn-nijeo.nl

zondag 24 april

De Dixie Six All Stars spelen Dixieland en Swing
Cultureel Montfoort start met de laatste 3 programma’s van het seizoen 2021/2022.De Dixie Six All Stars bestaat uit zes ervaren muzikanten met een eigen geluid en een eigen aanpak. De band legt zich vooral toe op vergeten nummers die ten onrechte weinig meer worden gespeeld. De band heeft daarmee in de loop der jaren een enthousiast publiek opgebouwd.Stuk voor stuk ervaren en bevlogen muzikanten die voor een stevige drive zorgen. De band speelt een mix van de goede, oude Dixielandmuziek, New Orleans Jazz en Swing. Alles gebracht met een aanstekelijk enthousiasme.Een middag swingen of gewoon luisteren, beleef een middag met een geheel eigen sfeer. Zalencentrum Sint Joseph, aanvang 15.00 uur. Volledige informatie en kaarten reserveren via de website: cultureelmontfoort.nl

Dixie Six All Stars
15:00-17:00 Montfoort, St. Joseph, Heiliglevenstraat 4De Dixie All Stars zijn in 2015 ontstaan uit de befaamde Dick’s Dixie Six Band. De complete ritmesectie van destijds, vormt het hart van deze band. Stuk voor stuk ervaren en bevlogen muzikanten die voor een stevige drive zorgen. De band speelt een mix van oude Dixielandmuziek, New Orleans jazz en Swing. Alles gebracht met een aanstekelijk enthousiasme. Volledige informatie en kaarten te bestellen via de website: www.cultureelmontfoort.nl

dinsdag 26 april

Lenette van Dongen
20:00 IJsselstein, Fulcotheater, Overtoom 3 In ‘Paradijskleier' zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze ieders dromen fileren om haar publiek weer verliefd te laten worden op hun eigen werkelijkheid. Voor iedereen die gevangen tussen droom en werkelijkheid uitgeput op de bank zit en het ook niet meer weet. Een expressieve voorstelling zonder schone schijn. Prijs: 25 euro. Informatie en kaarten via www.fulcotheater.nl

donderdag 28 april

Open kerk
10:00-11:30 IJsselstein, Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2Vanaf donderdag 14 april tot 30 juni is de Ontmoetingskerk elke donderdagmorgen van 10.00 tot 10.30 open voor een kopje koffie of thee, een praatje of even rust. Iedereen van harte welkom.

vrijdag 29 april

Yoga Nidra
In Artemis, centrum voor body & mind worden regelmatig lessen Yoga Nidra gegeven. Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Je brengt de les door liggend op een matje en je hoeft niets anders te doen dan de stem te volgen en je over te geven aan totale ontspanning. De ontspanning in Yoga Nidra is heel diep en staat gelijk aan 3-4 uur slaap. Yoga Nidra zorgt voor een beter contact met je zelf en kan je helpen in periodes van stress, vermoeidheid of slecht slapen. Meer informatie/aanmelden: artemisbodymind.nl

zaterdag 30 april

‘César Franck en zijn tegenpool’
14:30 IJsselstein, St. Nicolaasbasiliek, St.Nicolaasstraat 12Orgelconcert door stadsorganist Gerrit Christiaan de Gier van IJsselstein met een lezing door musicoloog René Verwer. Thema van dit concert is: ‘César Franck en zijn tegenpool’; Louis James Alfred Léfebure-Wely. Met werken van zowel César Franck, ter gelegenheid van zijn 200ste geboorte jaar, en van Louis James Alfred Léfebure-Wely. Dit concert vindt plaats onder auspiciën van de Stichting Orgelcultuur IJsselstein. Vrije toegang, collecte ter bestrijding van de onkosten.

donderdag 5 mei

Open kerk
10:00-11:30 IJsselstein, Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2Vanaf donderdag 14 april tot 30 juni is de Ontmoetingskerk elke donderdagmorgen van 10.00 tot 10.30 open voor een kopje koffie of thee, een praatje of even rust. Iedereen van harte welkom.

zaterdag 7 mei

‘Dat is niet zoals het heurt’
13:30 IJsselstein, Theater Pantalone, Linnaeusweg 5 Theatre Rocks speelt op 7 en 14 mei haar muzikale kindervoorstelling ‘Dat is niet zoals het heurt’ in Theater Pantalone. Waarin James en Bobby allebei een droom hebben, maar toch een beetje magie nodig hebben om hun hart te volgen. Geschikt vanaf 6 jaar. Met veel humor en muziek inspireert de voorstelling kinderen op een speelse manier om altijd in zichzelf en in hun dromen te blijven geloven. Kaarten kosten 10 euro en zijn te reserveren via www.theaterpantalone.nl

Middagje IJsselstein; half uurtje Bach
15:30 IJsselstein, Oude St. Nicolaaskerk, Kronenburgplantsoen 2Een middagje IJsselstein, een half uurtje Bach. Met Gerrit Christiaan de Gier, stadsorganist van IJsselstein, orgel. Vrije toegang.

Stand up Comedy
20:00-22:30 Montfoort, St. Joseph, Heiliglevenstraat 4Roel C. Verburg combineert stand-ip comedy met muziek en waarbij de meeste de liedjes een rustpunt vormen in het programma gaan bij Roel in een hoog tempo de grappen door. Hij is vaste gast bij Jeroen van Inkel. Als geen ander weet hij zijn publiek - hoe ook samengesteld - te boeien en in te pakken. Volledige informatie en kaarten te bestellen via de website: www.cultureelmontfoort.nl

Stand Up Comedy
Als een van de weinige weet hij stand-p comedy te combineren met muziek en waarbij de meeste de liedjes een rustpunt vormen in het programma gaan bij Roel in een hoog tempo de grappen door. Hij is vaste gast bij Jeroen van Inkel. Als geen ander weet hij zijn publiek - hoe ook samengesteld - te boeien en in te pakken. Een verrassend programma. Volledige informatie en kaarten te bestellen via de website: www.cultureelmontfoort.nl

maandag 9 mei

Start Heel Montfoort Beacht
19:30-22:00 Montfoort, beachvolleybalvelden, Sportpark Hofland, Bovenkerkweg 82De Valk Beach organiseert een beachvolleybaltoernooi voor iedereen: Heel Montfoort Beacht. In de avonduren van maandag 9 mei tot en met 13 mei. Finale op vrijdagavond. Inschrijfgeld 10 euro per team, inclusief bon voor bitterballen op vrijdag. Inschrijven tot 30 april via devalkbeach@volleybaldevalk.nl met teamnaam, niveau jeugd/recreatief/gevorderd.

donderdag 12 mei

Open kerk
10:00-11:30 IJsselstein, Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2Vanaf donderdag 14 april tot 30 juni is de Ontmoetingskerk elke donderdagmorgen van 10.00 tot 10.30 open voor een kopje koffie of thee, een praatje of even rust. Iedereen van harte welkom.

zaterdag 14 mei

‘Dat is niet zoals het heurt'
14:30 IJsselstein, Theater Pantalone, Linnaeusweg 5 Theatre Rocks speelt haar muzikale kindervoorstelling ‘Dat is niet zoals het heurt' in Theater Pantalone. Waarin James en Bobby allebei een droom hebben, maar toch een beetje magie nodig hebben om hun hart te volgen. Geschikt vanaf 6 jaar. Met veel humor en muziek inspireert de voorstelling kinderen op een speelse manier om altijd in zichzelf en in hun dromen te blijven geloven. Kaarten kosten 10 euro en zijn te reserveren via www.theaterpantalone.nl

Art & Wine
15:30 IJsselstein, Theatercafé Fulco, Overtoom 3Maandelijkse Art & Wine in het theatercafé van het Fulcotheater. Bekijk de huidige expositie en ga met de kunstenaars in gesprek over hun werk bij een hapje en een drankje. De exposities wisselen elk half jaar. Toegang 5 euro, inclusief een consumptiebon/munt voor een drankje (Hollands gedistilleerd) en een hapje. Informatie en kaarten via www.fulcotheater.nl

Lustrumconcert IJsselsteins Kamerkoor
20:00-22:30 IJsselstein, Sint Nicolaasbasiliek, St. Nicolaasstraat 12Het IJsselsteins Kamerkoor viert het 40-jarig bestaan met een lustrumconcert in de Sint Nicolaasbasiliek. Op het programma staan Dixit Dominus en Beatus Vir van Antonio Vivaldi, en de St. Jorismis van Herman Finkers. Solisten zijn Eva Schuurman (sopraan), Rosina Fabius (alt) en Annemieke IJzerman (harp). De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door het Gheyn Consort. Dirigent: Marilou Krouwel. Aanvang 20.00 uur. Toegang 20 euro. Kaartverkoop in de kerk.

zondag 15 mei

Yoga Nidra
In Artemis, centrum voor body & mind worden regelmatig lessen Yoga Nidra gegeven. Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Je brengt de les door liggend op een matje en je hoeft niets anders te doen dan de stem te volgen en je over te geven aan totale ontspanning. De ontspanning in Yoga Nidra is heel diep en staat gelijk aan 3-4 uur slaap. Yoga Nidra zorgt voor een beter contact met je zelf en kan je helpen in periodes van stress, vermoeidheid of slecht slapen. Meer informatie/aanmelden: artemisbodymind.nl

donderdag 19 mei

Open kerk
10:00-11:30 IJsselstein, Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2Vanaf donderdag 14 april tot 30 juni is de Ontmoetingskerk elke donderdagmorgen van 10.00 tot 10.30 open voor een kopje koffie of thee, een praatje of even rust. Iedereen van harte welkom.