Laatste Muzikale Notenmix

ijsselstein • Muziekliefhebbers zijn welkom voor de laatste KBO Muzikale Notenmix van het seizoen. Op maandag 11 april is het thema: Muziek in de ruimte. Er wordt geluisterd naar en gesproken over het muziekstuk ‘De Planeten’ van Holst en naar klassieke werken die met de Voyager de ruimte in zijn gestuurd als boodschap aan buitenaardse beschavingen. De bijeenkomst vindt plaats in wijkservicecentrum De Oase, Benschopperweg 342 van 10.45 tot 12.15 uur. Entree bedraagt 4 euro. Het nieuwe seizoen begint in september.


Maandelijks Repair Café open

lopik • De vrijwilligers van Lopikse Repair Café staan donderdagmiddag 7 april tussen 14.00 en 17.00 uur weer klaar in de Jan Bunnikschool aan de Wagenmaker 1 om gratis allerhande reparaties te verrichten. Ook de  kledingreparateur is weer aanwezig. Sinds kort bestaat ook de mogelijkheid om een laptop of pc die erg traag is geworden of malware aan boord heeft voor reparatie aan te bieden.


Lentefeest op basisschool De Pijler

ijsselstein • Basisschool de Pijler viert woensdag 13 april een lentefeest voor alle ouders en leerlingen van de school, maar ook voor ouders en kinderen die graag een keer kennis willen maken met de school. Van 16.00 tot 19.00 uur is iedereen welkom in de school aan de Sint Petersburglaan 33 in Zenderpark. Er is onder meer een stormbaan, disco, bingo en gelegenheid iets te eten en te drinken.