Toch al laag geklasseerd VVIJ-zondag ziet DWS in slotfase langszij komen

ijsselstein • Zondagtweedeklasser VVIJ speelde in Amsterdam met 1-1 gelijk tegen DWS. De IJsselsteinse nummer een-na-laatst leek op weg naar een driepunter, maar verzuimde na het openingsdoelpunt van Casper Baggen de score op te voeren. ''Ik heb wel een goed gevoel over de wedstrijd overgehouden, maar ik baal wel van de uitslag,” vertelde Fabian Schaken na afloop. ''We hebben veel energie in deze wedstrijd gestoken. Na een doelpuntloze eerste helft kwamen we na rust op voorsprong. Daarna werd nog een goal van ons onterecht wegens buitenspel afgekeurd. Een kwartier voor tijd leidde een miscommunicatie tussen mijn back en mijn doelman de gelijkmaker in. Jammer, bij winst hadden we goede zaken gedaan.”