Montfoort SV’19 morst punten

montfoort • Montfoort SV’19 kwam in Langbroek niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen SVL, dat pas in de slotminuut langszij kwam. Don Mimpen zette het elftal van Theo de Boon al vroeg op voorsprong, toen hij raakte kopte na een hoekschop. De Montfoorters bleven de bovenliggende partij. Denny van Loen en Christiaan Perrier misten grote kansen. ''In de tweede helft was het niet anders,” vertelde De Boon na afloop. ''Van Loen was de keeper al gepasseerd, maar schoot tegen een verdediger, die op de doellijn schoot, op. Bart Roelofs raakte de lat. We hebben zeker zes honderdprocentkansen op de 2-0 laten liggen en dan is het zuur als je in de slotfase een goal tegen krijgt.”


IJFC moet punten delen

ijsselstein • IJFC speelde in en tegen Loosdrecht met 1-1 gelijk.  Na een half uur opende Matthijs van Rooijen de score. Hij onderschepte de bal en omspeelde de doelman. Na de pauze kwam Loosdrecht feller terug. Een vrije trap net buiten de zestien leverde de gelijkmaker op. Stijn de Bie had kort daarna pech dat zijn inzet door een verdediger uit de doelmond werd geschoten. Beide ploegen kregen nog kansen, maar waren na afloop tevreden met de puntendeling. Vooraf werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de plotseling overleden jeugdtrainer Richard Fransen. Woensdagavond speelt IJFC in Nieuwer Ter Aa de belangrijke wedstrijd tegen NiTa, waarvan Lopiker Bertus van Schaik de trainer is. 


Tweede zege voor Benschop

benschop • Benschop won met 5-2 van het nog puntloze JSV Nieuwegein en krijgt als nummer elf op de ranglijst het IJsselsteinse IJFC, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen Loosdrecht, in zicht. Het was van de Benschoppenaren geen beste wedstrijd, die al snel beslist leek na goals van Thomas Koense en Daimios Damkalis. De gasten kwamen terug in de wedstrijd, maar Patrick Maton bracht de marge weer op twee. ''Een overwinning was vooraf echt niet zeker, al had JSV Nieuwegein nog niet gewonnen,” vertelde Benschop-trainer Marten Boverhof na afloop. ''Wij boekten pas een enkele zege. Onze tegenstander kwam nog een keer terug, maar David Verweij, uit een penalty, en Damkalis stelden onze zege veilig.”


SV Lopik blijft aan de winnende hand

lopik • SV Lopik won in Utrecht met 2-5 van Voorwaarts, dat als eerste scoorde. De Lopikenaren begon niet scherp genoeg. Na de gelijkmaker van Pieter Bijman ging het beter lopen. Gianni de Bruin zette Lopik na een goede actie op voorsprong. Onder druk van Patrick Broekhuizen schoot een Utrechter in eigen doel. Voorwaarts kwam nog een keer terug in de wedstrijd, maar de vermoeidheid sloeg toe. ''Invaller Thijs Beekhuizen was fit genoeg om de Utrechtse defensie uit te spelen en twee keer te scoren,” merkte Lopik-trainer Mark Imandt op. ''We zijn na de vierde zege op rij geklommen naar de vierde plaats.”