Afbeelding
Foto:

Filmavond in Ming Zen Centrum

ijsselstein • Ming Zen Centrum vertoont vrijdagavond 18 maart de filmhuisfilm ‘Walk with me’ in Theater Pantalone aan de Linnaeusweg 5 in IJsselstein. In deze film staat de wereldberoemde boeddhistische zenmeester Thich Nhat Hanh centraal, die onlangs op 95-jarige leeftijd overleed. Hij is vooral bekend als de man die mindfulness naar het westen heeft gebracht. Ming Zen Centrum in een plek voor zen-meditatie in IJsselstein. Dit is de derde filmavond die georganiseerd wordt. De belangrijkste ingrediënten zijn: contemplatieve films, een goed gesprek en gezelligheid. Kaarten kosten 15 euro en zijn te reserveren via www.theaterpantalone.nl.  


Koffie voor buren in Kloosterspeeltuin

ijsselstein • Omwonenden en buren van de Kloosterspeeltuin zijn donderdag 24 april van 10.00 tot 12.00 uur welkom om samen koffie te drinken. De koffie staat klaar bij paviljoen De Monnik in de speeltuin aan het aan het Anna van Burenpad 1.


Voorbereiding op IJsselsteinloop

ijsselstein • REactive start op 7 april met Kids Running als voorbereiding op de IJsselsteinloop van 4 juni. Met een variatie aan loopoefeningen, loopspellen en estafettes wordt zowel aan conditieverbetering als aan loopcoördinatie en techniek gewerkt. De kinderen worden in verschillende groepjes op leeftijd ingedeeld. De trainingen zijn op donderdagen van 15.45 tot 16.45 uur op Het Podium. Kijk op www.reactive.nl voor meer info.