De ondertekening van het contract.
De ondertekening van het contract. Foto: Aangeleverd

Klever en RIT verlengen hoofdsponsorschap SV Lopik

Sport

LOPIK • De namen van huidige Lopikse hoofdsponsors Klever Boor- en Perstechniek en Ravesteijn Infa & Telecom prijken ook de komende drie seizoenen op de tenues van de Lopikse hoofdmacht.

Afgelopen week ondertekenden Gerard Ravesteijn van RIT en Kees den Uil van Klever het sponsorcontract. ,,Een belangrijke stap voor de continuïteit van SV Lopik,” aldus SV Lopik-voorzitter Robert Bakker. ,,Sponsoring vormt immers een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging, die 68 jaar oud is. De financiële steun zorgt er bovendien voor dat we ons hoofd boven water kunnen houden en onze ideeën voor toekomst kunnen gaan uitwerken.”

“Voor Gerard Ravesteijn en Kees den Uil betekent de deal vooral de mogelijkheid om hun maatschappelijke betrokkenheid in de gemeente Lopik te tonen. ,,Bovendien dragen wij de plaatselijke dorpsclub een warm hart toe en willen we in het verlengde hiervan graag een steentje bijdragen aan de voortgang van de club.”

Ravesteijn Infra & Telecom BV (RIT) is opgericht door de broers Patrick en Gerard Ravesteijn. Samen hebben zij meer dan zestig jaar ervaring in bestaande koperwerkzaamheden en moderne glasvezeltechniek. Ravesteijn beschikt over een jong wagen- en machinepark en zet moderne technologieën en ervaren mensen in. Dat is hun garantie voor kwaliteit, veiligheid en efficiency.

Klever Boor- en Perstechniek is dé specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen. Met de vanaf 1994 opgebouwde praktijkervaring is Klever een ideale partner voor het veilig en betrouwbaar realiseren van ondergrondse infrastructuren. Bij het zorgvuldig voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van iedere opdracht staan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg voorop. De opdrachtgevers van Klever zijn nutsbedrijven, gemeentes en diverse aannemers in de infrastructuur.