Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Montfoort SV’19 onderuit in Sliedrecht

Sport

MONTFOORT • Montfoort SV’19 verloor in en tegen Sliedrecht met 2-0 Tactisch speelde het elftal van Theo de Boon een goede wedstrijd. 

Lange tijd gaven de Montfoorters geen kans weg tegen de kampioenskandidaat. Uit het niets kwam de thuisclub op voorsprong. Een niet eens zo hard schot verdween door een woud van benen achter doelman Stephan Adrichem. In de tweede helft zette Montfoort SV’19 meer druk en kreeg enkele kansen op de gelijkmaker. Bij de beste mogelijkheid liepen Mike van Oostrom en Denny van Loen elkaar echter in de weg. In de slotfase gooide Sliedrecht in de omschakeling het duel op slot. ‘’Ik kan mijn team niets verwijten,” aldus De Boon. ‘’,Om na de winterstop meteen tegen een van de titelkandidaten te moeten beginnen, was jammer.” 

Cabauw kwam niet in actie. Tegenstander ASW uit Waddinxveen kon niet genoeg spelers op de been brengen. De wedstrijd is verplaatst naar dinsdagavond 1 maart. ,,Niks aan te doen,” merkt Cabauw-trainer Herman Verrips op. ,,Een nadeel: het wedstrijdschema raakt zo wel erg vol.”