lopik • SV Lopik heeft het contract met hoofdtrainer Mark Imandt met een jaar verlengd. De 39-jarige oefenmeester begint komende zomer aan zijn derde seizoen bij de zaterdagderdeklasser.

Mark Imandt is content met de contractverlenging bij de huidige nummer acht van de derde klasse D (west 1). ''Door corona waren we genoodzaakt om vanaf de start te improviseren”, aldus Imandt. ''We hebben daarbij altijd gekeken naar wat er wel kan, met als doel de groep fit te houden, plezier te laten hebben en toch aan onze speelwijze te werken. Gelukkig beschikken we over een jonge ploeg, waar veel rek in zit, hartstikke gemotiveerd is en onderling een leuke sfeer creëert.''
Bovendien ziet hij veel toekomstperspectief. ''Deze groep gaat dus alleen nog maar beter worden. Ik ben dan ook blij om nog een jaar bij SV Lopik aan de slag te gaan met als doel spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en stappen te zetten met de spelersgroep.”
Voorzitter Robert Bakker geeft aan dat SV Lopik op dit moment te maken heeft met een zeer jonge spelersgroep. ''Tijdens de evaluatie kwamen wij tot de conclusie dat Mark Imandt door zijn gedrevenheid en ambities een trainer is die juist jonge spelers kan helpen bij hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling binnen het team. Een belangrijke reden om ook het volgende seizoen de samenwerking met hem voort te zetten.”
Mark Imandt was eerder assistent-trainer bij Sporting '70 in Utrecht. Als voetballer kwam Imandt uit voor Muiderberg, Be Quick 1887, The Knickerbockers en ook Sporting '70.