De Schouw opnieuw ingericht als vaccinatielocatie

LOPIK • De GGD regio Utrecht heropent de vaccinatielocatie in dorpshuis De Schouw in Lopik. Inwoners kunnen sinds vrijdag 3 december opnieuw dichtbij huis terecht voor het halen van een vaccinatie. Wie nog niet eerder - geheel - is gevaccineerd kan voor de eerste en tweede prik wekelijks zonder afspraak terecht in De Schouw. Een afspraak maken is wel mogelijk voor wie dit prettiger vindt. Tussen de eerste en tweede prik moet wel minimaal vier weken zitten. Er wordt geprikt met Pfizer of Moderna. Ook de zogeheten boosterprik wordt gezet in de Lopikse vaccinatielocatie. Hiervoor is een afspraak maken wel noodzakelijk, omdat nog niet iedereen aan de beurt is. Dit is afhankelijk van het geboortejaar.

De locatie is deze maand tussen 09.30 en 17:00 uur nog geopend op de vrijdagen 10 en 24 december en in 2022 op de maandagen 3 januari, 10 januari, 17 januari, 24 januari, 31 januari, 7 februari, 14 februari, 21 februari en 28 februari. 

Een afspraak maken kan via het Klant Contact Center (KCC) van GGD regio Utrecht. Dit kan telefonisch via (030) 630 54 00 of via de website: www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Voor de eerste of tweede prik is geen afspraak noodzakelijk. Zie voor meer informatie ook de website van de gemeente Lopik.