Linschoten eindigt verloren duel met tien man

Linschoten • Linschoten verloor in Zegveld met 3-1 van Siveo’60. Nadat Linschoten een goede kans liet liggen, schoot Joey van Kouwen van verre afstand raak. De thuisclub nam daarna het initiatief en kreeg snel mogelijkheden op de gelijkmaker. De lat voorkwam tot tweemaal toe de gelijkmaker. Siveo’60 slaagde er toch in nog voor het rustsignaal op 2-1 te komen. Linschoten kwam met tien man te staan, toen Van Kouwen na een forse ingreep met rood werd heengezonden. Na de pauze hield Siveo feitelijk haar in ondertal verkerende tegenstander te lang in de wedstrijd en werd Linschoten in de counter soms zelfs nog gevaarlijk. Het was echter gedaan toen invaller Gerwin Verlaan na enkele eerdere vergeefse pogingen de 3-1 binnen tikte.

Kansloos verlies SPV’81 bij Floreant

polsbroek • SPV'81 verloor in Boskoop met 4-0 van een veel beter Floreant. De Polsbroekers begonnen te slap aan de wedstrijd en stonden halfweg al met 3-0 achter tegen de nummer 2 van de ranglijst. ''Aan de tegendoelpunten gingen veel fouten vooraf,” klaagde SPV-trainer René Eyra. ,,De wil om er een wedstrijd van te maken ontbrak bij voor rust geheel. In de tweede helft ging het beter en slaagden we erin kansen te creëren. Echte potten konden we niet breken. Het is een kleine verdienste van mijn ploeg dat Floreant nog maar een keer scoorde.”