Montfoort SV’19 verrast sterk LRC Leerdam

montfoort • Montfoort SV'19 won in Leerdam verrassend met 1-2 van het sterke LRC, de club van Emanuël Sluis, die eerder VV Montfoort, opgegaan in Montfoort SV'19, onder zijn hoede heeft gehad. De thuisclub, die al drie wedstrijden op rij had gewonnen, kon voor rust het verschil niet maken. In de tweede helft kwam LRC wel op voorsprong, maar verzuimde daarna de score uit te breiden. ''We bleven in de wedstrijd en kwamen er meer uit, wat leidde tot enkele hoekschoppen”, vertelde coach Theo de Boom tijdens de gezellige terugreis in de spelersbus. ''Daan van der Poll en Don Mimpen wisten in de slotfase te scoren na spelsituaties na de corners. Dit is een belangrijke zege, want onze vijf gelijke spelen leveren maar weinig punten op. We klimmen nu naar de achtste plek en staan keurig in de middenmoot.''