Benschop juicht na eerste overwinning

benschop • Na drie gelijke spelen in de afgelopen wedstrijden kreeg de jonge ploeg eindelijk loon na werken. Benschop boekte zijn eerste seizoenszege door Loosdrecht met 2-1 te verslaan. In de eerste helft had Loosdrecht wat meer balbezit, maar Benschop was veruit het gevaarlijkst. Na een niettemin doelpuntloze eerste helft ontbrandde na rust de strijd pas echt. David Verweij scoorde twee keer kort na elkaar. De thuisclub leek op rozen te zitten, toen de gasten met tien man kwamen te staan. Loosdrecht veranderde echter van speelwijze en zag kans de aansluitingstreffer te scoren. ''Toen sloop bij ons de onzekerheid in de ploeg'', vertelde vertrekkend Benschop-trainer Marten Boverhof na afloop. ''Het overkwam ons al meer dan eens dat we een voorsprong in de slotfase weggaven. Het was billen knijpen, maar we trokken de verdiende zege over de streep. Eindelijk loon naar werken.”