Louise Ayinkamiye-Legtenberg en Henrico van der Hoek aan tafel in de gestylde Homed-omgeving.
Louise Ayinkamiye-Legtenberg en Henrico van der Hoek aan tafel in de gestylde Homed-omgeving. Foto: Linda de Kort

Hubo IJsselstein introduceert Homed

ijsselstein • Henrico van der Hoek begon in juni 2021 aan een nieuw avontuur. Hij nam de Hubo in IJsselstein over. Na een grondige verbouwing stond de bouwmarkt als een huis met een ruim assortiment, maatwerk en vele verhuurmogelijkheden. Maar hier hield het niet op voor Van der Hoek.

Zijn idee was om met de verbouwing eerst een stevige basis te realiseren, maar hij wist ook dat ze in IJsselstein meer konden bieden. Door het concept van het interieurmerk Homed toe te voegen aan de winkel aan de Van Leeuwenhoekweg 3 wordt dit idee nu werkelijkheid.
Homed is het wonen-concept voor Hubo-winkels. In de verschillende stijlen Puur, Romantisch en Industrieel wordt een totaalpakket voor het interieur aangeboden. “De bouwmarkt staat, het aanbod van maatwerk staat en nu staat ook Homed”, lacht Van der Hoek trots.
In het centrale gedeelte in de winkel staat een open huis waarin de drie stijlen zijn neergezet. Met doorzichtige lijnen ontstaat er zowel een intieme sfeer als openheid. Maar er is meer dan alleen wat zichtbaar is in de winkel staat. “We bieden een totaalconcept. Dus mensen komen binnen met alle ideeën en smaken. In een uitgebreid gesprek met de klanten praat ik over alle mogelijkheden. En zo kan ik adviseren bij het maken van de juiste combinaties in kleur en materiaal voor in huis”, legt styling-medewerkster Louise Ayinkamiye-Legtenberg uit.

Productkennis is belangrijk 

Naast de styling is ook productkennis belangrijk bij het totaaladvies dat Louise geeft. Deze kennis wordt dan ook goed bijgehouden. "Het gaat echt om de combinatie van mooie producten en de juiste beleving. Ik houd alle ontwikkelingen bij die op dit gebied spelen. Dan kan ik mensen precies geven wat ze willen.”
Mensen kunnen een afspraak bij Hubo maken voor een doordacht stylingadvies van Louise. "Maar iedereen kan ook binnen komen lopen of een afspraak  - volgens de geldende corona-richtlijnen -  voor thuis maken. Ik geloof niet in alleen een hoge klantenbelofte, we maken het ook waar.”