Benschop snakt nog steeds naar winst

benschop • Na het puntje afgelopen zaterdag bij de periodekampioen BFC was het zelfvertrouwen van Benschop wat opgekrikt en de hoop was er om tegen CSW de eerste overwinning van het seizoen te halen. Helaas lukte dat niet en was de 1-1 een terechte uitslag

De Benschoppers begonnen uitstekend en na vijf minuten spelen stelde Patrick Maton aanvaller Thomas Koense in staat de score te openen. Vervolgens verzuimde Benschop de marge te vergroten. Benschop was de betere ploeg in de eerste helft en had in de 28e minuut op 2-0  moeten komen. Lucas van Dam brak op links door en zijn prima voorzet op maat bereikte David Verweij, maar helaas raakte hij de bal verkeerd en de bal vloog over het doel. Even daarna werd balverlies op het middenveld fataal. Met veel geluk werd de bal door Benschop over de achterlijn gewerkt. Uit de daarop volgende hoekschop kwamen de gasten langszij. In de tweede helft was CSW beter.  Ze schroefden het tempo op en Benschop moest wat terug. Echt gevaarlijk konden de Wilnissers niet worden. Benschopper Mike Vergouw had in de slotfase pech, dat zijn inzet op de paal belandde. Zaterdag probeert Benschop het thuis tegen Loosdrecht opnieuw.

Uitgebekerd

Hoofdklasser DHSC, de club van Wesley Sneijder, kwam vorige week dinsdagavond met een voltallige selectie naar Benschop om de volgende bekerronde te bereiken. Er zaten meer spelers op de tribune dan in of langs het veld. Met een geflatteerde 0-3 zege zijn de Utrechters door.