Themamiddag GroenLinks

ijsselstein • GroenLinks IJsselstein organiseert op zaterdag 20 november van 15.00 tot 17.00 uur een themamiddag bij Kookzaak Eten van de Vos in de Voorstraat 1. Er zal met Linda Voortman, wethouder Utrecht en voormalig Tweede Kamerlid voor GroenLinks gesproken worden over de landelijke politiek, de resultaten van GL IJsselstein en de ambities voor de toekomst. Ook komt de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen aan bod. Het wordt een informele middag voor leden en niet-leden. Toegang is gratis, evenals de consumpties en de aansluitende borrel na 17.00 uur. Aanmelden is verplicht via e-mail: sannedebruijne@live.nl of tel. 06-55896441.


Autismecafé hervat bijeenkomsten

ijsselstein • Na een lange periode zonder bijeenkomsten organiseert het Autismecafé IJsselstein op donderdag 18 november in de bibliotheek van IJsselstein een avond met als thema 'aandacht voor jezelf'. Deze avond staat in het teken van aandacht voor de ouders van een kind met autisme, omdat autisme in het gezin de ouders om veel geduld en extra energie vraagt. De avond start om 20.00 uur met inloop vanaf 19.30 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website http://autismecafe-ijsselstein.nl/. In verband met de coronaregels is het aantal plaatsen beperkt.


Online bijeenkomst energie besparen

ijsselstein • Achterveld Actief organiseert op dinsdag 22 november van 19.30 tot 20.20 uur een online burenbijeenkomst over energie besparen. Vanwege de keuze voor online zijn ook andere belangstellenden welkom. Op het programma staan onderwerpen als: het lezen van de energierekening, www.zetmop60.nl, een warmtescan van de woning en andere energiebesparende tips. Aanmelden via http://buurkracht.nl/achterveld, waarna de zoomlink wordt toegestuurd.