Gouden waardering voor Gertjan, De Echte Bakker

schoonhoven/lekkerkerk • Het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen heeft zowel de roomboter amandelstaaf als de speculaasbrokken van Gertjan, De Echte Bakker bekroond met goud. Hiermee voldoen deze aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden ze zich van andere producten. Gertjan, De Echte Bakker mag de gouden bekroning de komende zes maanden voeren.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal vijf gouden medailles per onderdeel. De keuring wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum, een kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Meer informatie: www.bekroondmetgoud.nl


Zinzondag VVP-afdeling Lekkerkerk 

lekkerkerk • Cees Willem van Vliet en Jeroen Liedorp verzorgen zondagmiddag 21 november in de Grote of Johanneskerk het concert ‘Beethoven symphonisch gearrangeerd'. De twee in Lekkerkerk geboren klassieke musici diepten enkele schatten op uit het 19e eeuwse Parijs en serveren bezoekers een concert met enkele iconische werken van Ludwig van Beethoven. Aanvang 15.00 uur, de toegang is gratis.