Wethouder Eveline Schell lijsttrekker VVD IJsselstein

ijsselstein • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Lokaal netwerk VVD Lopikerwaard hebben de leden in de gemeente IJsselstein huidig wethouder Eveline Schell benoemd tot lijsttrekker van de VVD in IJsselstein voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Eveline Schell, was eerder raadslid in de gemeenteraad van Utrecht en woont sinds 2013 in IJsselstein waar zij direct actief werd in het lokale VVD bestuur. Zij was bestuurslid van 2014 tot en met 2016. Met een achtergrond als orthopedagoog vervulde zij eerder diverse adviseursfuncties en was zij leerkracht in het basisonderwijs.

De nieuw gekozen lijsttrekker zegt ernaar uit te kijken om als lijsttrekker met een positief, liberaal verhaal te laten zien hoe de VVD eraan wil bijdragen IJsselstein nog mooier te maken. IJsselstein noemt zij een geweldige stad om te wonen, werken en recreëren. ''Het zijn de IJsselsteiners zelf die daar samen voor zorgen. Iedere dag. Samen, bouwen en doorpakken zijn de kernwoorden die daarin centraal staan wat mij betreft."

Op dinsdag 23 november stellen de VVD leden in IJsselstein de rest van de kandidatenlijst vast. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op woensdag 16 maart 2022.