Montfoort SV’19 wederom gelijk

montfoort • Voor de vierde keer in alle vijf gespeelde competitieduels kwam Montfoort SV’19 op eigen veld tegen FC De Bilt niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De thuisclub had pech dat de bal na een inzet van Mike van Oostrom via de onderkant van de lat terug het veld in stuiterde. De gasten gaven weinig ruimte weg. ''Het was jammer dat we niet snel scoorden,” vertelde coach Theo de Boon. ''Dan krijg je toch een andere wedstrijd.''

Puntendeling voor VVIJ (zo)

ijsselstein • Zondagtweedeklasser VVIJ kwam tegen het Amsterdamse DWS niet verder dan een 0-0 gelijkspel. VVIJ-trainer Fabian Schalken kon wel leven met deze uitslag. ''Ik had mijn defensie goed neergezet tegen deze sterke opponent, die enkele oud-profs - onder wie Milano Koenders - in de gelederen heeft”, aldus Schalken. ''In balbezit hadden we het echter moeilijk om de ruimtes te vinden.''

SV Lopik laat zich verrassen

lopik • SV Lopik verloor in Hei en Boeicop met 3-1 van HSSC’61, dat efficiënter met de kansen omging. In een gelijkopgaande eerste helft nam de thuisclub de leiding. Thomas Bakker maakte de gelijkmaker, waarna Lopik naliet om een voorsprong te nemen. In de tweede helft waren de counters van HSSC’61 gevaarlijk. Toen de 2-1 viel was het elftal van Mark Imandt even de kluts kwijt. ''De 3-1 viel te snel daarna en deze tegenslag kwamen we niet meer te boven'', merkte Imandt op.

SPV’81 pakt zijn eerste punt

polsbroek • SPV'81 speelde in en tegen Gouderak met 3-3 gelijk. Er had meer ingezeten dan het ene puntje, want binnen twaalf minuten kwamen de Polsbroekenaren op een 0-2 voorsprong.  SPV'8 bleef tot het rustsignaal de betere ploeg. In de tweede helft had Gouderak mazzel, dat SPV-doelman Jeroen Bot zijn dag niet had. Hij liet zich verrassen bij een vrije trap. Ivo Sluijs bracht de marge weer op twee na een benutte strafschop na een ongelukkige handsbal. Na de 2-3 speelde de thuisclub alles-of-niets speelde. Bij een scrimmage pakte Bot de bal, maar deed dat volgens de arbiter vanachter de doellijn: 3-3.

Cabauw laat zich wegcounteren

cabauw • Cabauw verloor met 1-3 van Hazerswoudse Boys, dat door deze driepunter Cabauw, dat nu zesde staat, op de ranglijst passeert. Na een gelijkopgaande, doelpuntloze eerste helft, waarin de gasten uit Hazerswoude-Dorp inzakten en wachtten op een Cabauwse fout, kwam de thuisclub in de tweede helft op achterstand. Cabauw ging meer risico nemen en zag de counterende tegenstander de marge vergroten. Nik Jongbloed bracht de spanning terug met zijn 97ste clubtreffer, waarna Cabauw op jacht ging naar de gelijkmaker. ''Toen toch de 1-3 viel, was het over'', constateerde trainer Verrips.